Szállítás

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása postai úton történik.
Kiszállítási idő: a beérkezett rendeléseket 2 munkanapon belül adjuk feladásra.

A csomagod sikeres kiszállításához kérünk, hogy a lehető legpontosabban add meg adataid. Ha nem tartózkodsz a szállítási címen, de meg tudsz bízni valakit, hogy vegye át helyetted a csomagot, a megjegyzés rovatban tüntesd fel az elérhetőségeit. (pl. az irodaházadban a portaszolgálat, a kisbolt a szomszédban stb.) Sikertelen kézbesítés esetén a  csomagküldő szolgáltató  még egyszer megpróbálja kiszállítani a csomagod. Ha ekkor sem tudják átadni Neked a megrendelt árut, a csomag visszaküldésre kerül, rendelésedet töröljük.

 

Szállítási díjak:

0-15 000 Ft-ig         1.500 Ft

15 000 Ft felett       ingyenes

 

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A vásárlói szerződés a webáruház rendszerén keresztül általad leadott megrendelés elküldésével és a megrendelésed általunk kiküldött visszaigazolásával lép életbe. A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül. A megkötött szerződést nem iktatjuk, utólag nem lesz hozzáférhető.

Elállási jog / Visszaszolgáltatási garancia
A vásárlói szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhatsz. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor az árut átvetted. A Fitina Hungary Kft. köteles az általad kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.
Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket Te viseled. Ezen felül egyéb költség nem terhel. A Fitina Hungary Kft. azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a kártérítés Téged terhel, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézted elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheted a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

 

Szavatosság

Az általad megrendelt termékekre a jogszabályoknak megfelelően szavatosságot vállalunk. Ha a kiszállított áru hibás, a hiba felfedezéséről a lehető leghamarabb tájékoztass minket e-mailben. A visszaküldeni kívánt árut juttasd vissza a Fitina Hungary Kft. raktárába, melynek címe: 4027 Debrecen, Ibolya utca 5. 1emelet 4. A kifogásolt, visszaküldött árut lehetőség szerint kicseréljük. Ha erre nincs mód, a megrendeléstől elállhatsz, és a megrendelt termékért kifizetett összeget, a szálítási költség kivételével részedre visszafizetjük.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad.

Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor azonnal értesítést küldünk Neked a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi Neked, hogy rendelési igényed rendszerünk regisztrálta és továbbította az illetékes munkatársunk felé.

Amennyiben ez az értesítés 48 órán belül nem érkezik meg Hozzád, akkor ajánlattételi kötöttségeid megszűnnek.
A rendelés teljesítésének megkezdéséig megadjuk a lehetőséget rendelésed visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor e-mailben értesítést kapsz a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről.