Közzétéve:

Tuti tipp a karácsonyi kilók ellen!

 

A klasszikus karácsonyi menü igencsak megterheli a gyomrunkat, és mivel az ünnepek alatt csak pihenünk, rövid idő alatt jó néhány kilót lehet felszedni. És a főétkezések közötti nassolásokról nem is beszéltünk.

Bár még van idő Karácsonyig, ilyenkor mindenki beleesik abba a hibába, hogy az új évet plusz kilókkal kezdi. Mit szólnál hozzá, ha nem kellene aggódnod amiatt, hogy mennyit eszel, mert a szervezeted készen áll majd a lebontásra?!

A superfood egy új kifejezés, ezek a táplálékok ugyanis képesek a szervezetben bizonyos fehérjéket – a sirtuinokat – aktiválni. A sirtuinok védik a sejteket a stressztől, szabályozzák a szervezetben a gyulladást, javítják az emésztést és lassítják az öregedési folyamatokat.

Ezen felül a test zsírégetési képességére is pozitív hatással vannak, így rendszeres fogyasztásukkal akár heti két kilótól is könnyen megszabadulhatsz anélkül, hogy az izmaidat lefogynád.

Nem kell nagyon drága vagy nehezen beszerezhető ételekre gondolnod. Ezeknek a csodaszerként vagy szuperételként is emlegetett táplálékoknak egy része teljesen hétköznapi.

Ha szeretnéd “nyugodtan” végig enni az ünnepeket, akkor már most kezdd el ezt a szuper italt inni, hidd el, mire vége az ünnepeknek elégedetten nézel majd tükörbe!

 

 

 

 

 

Itt tudod beszerezni, ne engedj a kilóknak!  –>

4 “szuperzöld” smoothie por